اصول سیستماتیک چند مهارته شدن کارکنان و نحوه ارزیابی شایستگی آنان در سازمان ها
مدت زمان
16 ساعت
تعداد جلسات
2 جلسه
ظرفیت پیشنهادی
25 نفر
نوع آموزش
کارگاهی
توضیحات دوره :
چند مهارته شدن کارکنان چه اهمیتی دارد؟
امروزه متدهای متعددی برای ارتقاء سطح دانش و مهارت افراد ،به خصوص با هدف چند مهارته شدن کارکنان، بکارگرفته می شود تا منابع انسانی و بودجه به صورت بهینه در سازمان ها مدیریت گردد. شایان ذکر است که از بهترین منابع آموزشی در سازمان ها، تجارب کسب شده ای است که در طول سال ها کار، نیروهای خبره و ماهر در سازمان بدست آورده اند. لذا ضروری است سیستمی برای ثبت و نگهداری این تجارب و دانش کسب شده در سازمان و همچنین مکانیزمی برای جاری سازی و آموزش آن در کف کارگاه ها طراحی و عملیاتی گردد. ارزیابی عملکرد مهارتی نیروی انسانی و ارتقاء سطح مهارت ها و حصول شایستگی های مورد نیاز بدون داشتن سیستم مدون میسر نخواهد بود.
در این دوره، که ویژه کارشناسان، سرپرستان خطوط تولید و پرسنل آموزش طراحی شده است، قادر خواهند بود سطوح مهارتی کارکنان را ارزیابی کرده و با تدوین برنامه های آموزشی اثربخش شاخص عملکردی سازمان را ارتقاء دهند.
فراگیران پس از حضور در دوره ضمن آشنایی با برگه استاندارد کاری می توانند استانداردهای مهارت کارکنان را در یک فرآیند کاری تدوین و سطوح مهارتی کارکنان را ارزیابی نمایند و با تهیه برنامه آموزشی مدون و اجرای دوره ها، کارکنان را آماده گردش شغلی در سایر ایستگاه های کاری متناسب با صلاحیت کسب شده نمایند. همچنین با چند مهارته شدن کارکنان، نتایج عملکردی سازمان را ارتقاء دهند.
مقدمه
مفاهیم
آشنایی با برگه استاندارد کاری (SOS) Standard Operation Sheet
نحوه تعیین اهداف مهارتی
انواع سطوح مهارتی
نحوه برنامه ریزی آموزش های چند مهارته شدن کارکنان
متدهای آموزش در دوره های چند مهارتی
نحوه ارزیابی صلاحیت مربیان
نحوه اعطاء سطح مهارتی
روش ارزیابی، تعیین و تائید صلاحیت سطوح مهارت کارکنان
کارگاه عملی
ثبت سفارش
برای ثبت نام لطفا فرم زیر را کامل کنید.